Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 49,00

Wat een goede anticonceptie keuze is, verschilt per persoon. Daar spelen je leeftijd, de fase van je leven waarin je, je bevindt, je gezondheid, medicijngebruik maar vooral je persoonlijke wensen een belangrijke rol in.

Omdat informatie alleen niet altijd genoeg is om een keuze te maken, of een online keuze hulp je niet altijd de informatie geeft die je nodig hebt, kan een anticonceptieconsult heel prettig zijn.

Het Anticonceptieconsult 2.0 bestaat uit 5 modules, die je helpen met een maken van deze keuze. Tijdens deze modules vul je vragen in die je wilt beantwoorden over jouw persoonlijke situatie, bekijk je korte filmpjes met uitleg, en tot slot maak je een afspraak voor een persoonlijk 1 op 1 gesprek.

De eerste 4 modules kun je in je eigen tijd doen, en tussentijds pauzeren. Als je al deze 4 modules hebt afgerond, dan kun je een afspraak maken voor het 1 op 1 gesprek. Kies je voor een zoom gesprek, dan kun je deze afspraak online inplannen. Kies je voor fysiek, dan belt de assistente je voor een afspraak.