Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Je wil graag een spiraal laten plaatsen bij de Anticonceptiespecialist, welkom! Om goede zorg te verlenen is het belangrijk om een aantal zaken te doorlopen.

We beginnen met een paar vragen om je verwachtingen te checken. Uit onderzoek blijkt dat zorgverleners geen goed beeld hebben van wat mensen nu eigenlijk weten van anticonceptie. Om te voorkomen dat jij op basis van hardnekkige fabels, oude informatie of ervaringen van de buurvrouw je keuzes maakt, controleren we of je verwachtingen passen bij de werkelijkheid.

Daarna stellen we een aantal vragen over je gezondheid, om zeker te weten dat een spiraal voor jou geschikt is. Naast een paar algemene vragen lopen we een paar contra indicaties bij langs. Contra indicaties zijn redenen waarom je beter geen spiraal kunt kiezen.

We vragen naar algemene informatie, zoals je naam en adres. Deze zijn nodig om de plaatsing bij je zorgverzekeraar te declareren en eventueel je spiraal voor je te bestellen.

Hierna krijg je informatie over de plaatsing zelf, en over wat je na de plaatsing kunt verwachten. Dit doen we door middel van een beetje tekst en 2 korte filmpjes.

Uiteindelijk kom je op de online agenda waar je zelf een afspraak kunt inplannen! Tot snel!